Intern wordt het Politiek Bureau "het hart" van de partij genoemd!
Constance Adonis Villalon

Constance Adonis Villalon

Voorzitster/Stichter
Voorzitster/Stichter

Constance is in Chili geboren, haar land van herkomst. Ze werkt nu meer als tien jaar voor een Belgische luchtvaartmaatschappij. Ze heeft een diploma in public relations en een master in politieke-en sociale wetenschappen van de ULB. Ze hervatte studies met als doel een politieke partij voor dierenrechten op te richten. Ze spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels, Spaans en doet het goed in het Italiaans.

Na dat ze jaren geleden besefte, hoe dieren behandeld worden, werd ze, een fervente activiste en/of lid van GAIA, Animaux en Péril, Bite Back, Animal Rights, Vegan Impact, S.E.A,… Ze heeft al talloze dieren gered en telt het aantal reddingen niet meer. Ze schrijft graag en haar eerste boek werd in 2017 gepubliceerd: Les Aventures du Chat Bill-K, d’après une histoire vraie.

Peter Verhaegen

Peter Verhaegen

Vice-voorzitter/Stichter
Vice-voorzitter/Stichter

Peter Verhaegen woont in Schaarbeek. Hij is afkomstig uit Gent, waar hij is afgestudeerd als landbouwkundig ingenieur aan de Gentse Rijksuniversiteit. Tijdens zijn studies was hij welk geschokt en teleurgesteld door de kille en puur cijfermatige aard van deze studies en het totale ontkennen van het gevoelige en intelligente karakter van de dieren in de context van het moderne landbouwwezen. Momenteel werkt hij als zelfstandig yogaleraar en bouwt hij daarnaast een activiteit uit als gezondheids- en welzijnscoach, tezamen met een plantaardige voeding.

Peter is perfect drietalig en vertalen is een kunst die hij ook beheerst. Dieren en de natuur in het algemeen draagt hij van jongsaf aan in zijn hart. Hij is al decennia lang lid van verschillende organisaties in binnen- en buitenland. Sinds jongsaf vindt Peter dat er fundamenteel iets onrechtvaardig en onevenwichtig is in de verhoudingen tussen de hedendaagse mens en de dieren enerzijds en anderzijds tussen diezelfde mens en de planeet aarde, die zijn thuis en zijn voedster is.

Giuseppe Polito

Giuseppe Polito

Stichter/IT Expert
Stichter/IT Expert

Giuseppe is van Italiaanse afkomst. Hij woonde in Schaarbeek en Sint-Pieters-Woluwe voordat hij naar Vlaams Brabant verhuisde. Hij heeft een diploma in computerwetenschappen en heeft verschillende specialisaties in programmering. Momenteel werkt hij op het gebied van computerbeveiliging. Hij houdt van theater en heeft acteerlessen gevolgd.

Hij redde zijn eerste vogel in Stokkel, een gierzwaluw, evenals verschillende katten, hetzij door ze te adopteren of door een gezin te vinden voor de dieren. Hij heeft jarenlang deelgenomen aan demonstraties in Frankrijk en België, georganiseerd door verschillende dierenrechtenorganisaties. Hij heeft een speciale band met paarden.