Maak van Moeder Natuur je CEO !

Een prachtig Nederlands initiatief dat steeds meer bedrijven uitnodigt om de Natuur tot hoofd van hun bedrijf te verklaren.

Bij elke beslissing die genomen moet worden: “Wat zou Moeder Natuur in dit geval doen?”

Dag van de Aarde 2021:
Onze mishandeling van de natuur heeft ons in deze staat van verloedering en COVID-19 gebracht.

Vegan ondernemingen

Vandaag vieren wij in het bijzonder alle veganistische onderneemsters en ondernemers die zich inspannen om producten te creëren die vrij zijn van dierenleed. En al die jonge ondernemers die overschakelen op economische activiteiten in korte en circulaire keten waar afval steeds opnieuw nieuwe grondstof wordt.

Vandaag zeggen we stop tegen de vervuilende bedrijven die kampioenen zijn in greenwashing. We hebben genoeg van jullie holle gezwets. Doe iets ! Get real !

België

En waar is België? Zullen onze huidige politici weer de eersten zijn om uitzonderingen te vragen op de ambitieuze klimaatbeloften die deze week met veel ophef in het Europees Parlement zijn aangenomen? Zoals ze doen en hebben gedaan in het verleden?

Hoe zit het met jou? Wat kan jij doen?
Benoem Moeder Natuur tot hoofd van je gezin.
Bij het beheer van je aankopen en budgetten, vraag jezelf dagelijks af: Wat heeft Moeder Natuur nodig? Wat zou zij doen in deze situatie?
Word lid van DierAnimal en steun de enige internationale politieke groepering die écht strijdt voor de planeet en al haar bewoners.

#dieranimal #politiekepartij #earthday2021 #animalpolitics #mensen #dieren #planeet

(Beeld: Purwaka Seta – Dank u !)

Dag van de aarde 2021

Je zou ook interesse kunnen hebben in