VOLLEDIGE STRUCTURELE FINANCIERING VOOR HARDWERKENDE VZW’S EN VRIJWILLIGERS OP HET TERREIN

Vind jij het normaal dat de hele last van het opvangen en verzorgen van ongesteriliseerde zwerfkatten helemaal wordt gedragen door VZW’s en vrijwilligers die daarvoor niet worden betaald ?

Wij alvast niet. Wat een ongelofelijk onrechtvaardige situatie.

Zwerfkatten en hun overlast zijn een gevolg van menselijke nalatigheid en daar moet de menselijke gemeenschap nu eenmaal voor opdraaien. Dat is idem dito voor andere overlast. Dat moet met publiek geld gebeuren. Structureel.

Concrete actie

En niet alleen met kruimels. Vandaag betalen sommige gemeenten alleen de kosten voor sterilisatie van de weggevangen katten. Maar niet voor andere medische zorg, chippen, opvang, huisvesting, voeding en al helemaal niet voor de bezoldiging van de goede zielen die daar al hun tijd en energie in steken, soms 18 u per dag, 7 dagen op 7.

In plaats van een overmaat aan luie bureaucraten of nepverantwoordelijken voor dierenwelzijn willen we de mensen op het terrein die de mouwen opstropen structureel gefinancierd en gehonoreerd krijgen. Geen holle façades, maar concrete actie op het terrein.

Wil jij dat ook?

Schaar je achter ons programma.

Sluit je aan bij DierAnimal. Laten we voor de volgende verkiezingen een doorbraak forceren.

#dieranimal #politiekepartij #belgie #dieren #mensen #planeet

Niet normaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in